Deze tuinman die in geheel Europa actief is vroeg mij om voor hem een mooie nieuwe website te maken.
Hij maakt veel grote tuinen en dit wilde ik op zijn site terug laten komen.

Voor de voorpagina heb ik een lichte kleur gebruikt.
Voor de andere pagina's iets meer kleur, maar toch mooi helder.

Daardoor komt de tekst goed tot zijn recht. De header scrollt mee naar beneden, daardoor is deze continu ter beschikking. Alle zaken komen aan bod. De blokken wat lager op de pagina zorgen er voor dat de website zeer overzichtelijk is en en daardoor kun je makkelijk vinden wat je zoekt. Ik mag wel zeggen dat het een zeer geslaagde en mooie website is geworden.

Klik hier om de website te bekijken.

Contact
envelope

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst. Hoe wij cookies gebruiken: Onze cookies zijn volkomen veilig en worden niet gebruikt om uw privégegevens of wachtwoorden te onderscheppen. Ze worden o.a. gebruikt om onze website beter te laten functioneren. Onze cookies hebben verschillende functies: Ze zorgen ervoor dat u efficiënt door de website kunt navigeren. Ze onthouden eventueel uw voorkeuren. Ze helpen ons om de website voor u te verbeteren. Cookies van derde: Cookies worden ook gebruikt voor het bijhouden van statistieken door bijvoorbeeld Google Analytics en social media als Twitter, Facebook en Linkedin om te meten hoe vaak bepaalde pagina’s door bezoekers worden gedeeld. Uitschakelen cookies: U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan. Slotopmerkingen: Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Sluiten