Voor de website van Emile Wijnen heb ik natuurtinten en aarde tinten gebruikt.
Daardoor krijg je het gevoel van geaard zijn, wat in het thema van de website past natuurlijk.
De kleuren sluiten harmonieus op elkaar aan en dat geeft een mooie, aangename flow.
De header blijft mooi in zicht, ongeacht waar je op de website bent.
Bij het scrollen zie je de tekst en afbeeldingen samenkomen, iets wat zorgt dat je aandacht wordt getrokken en op de boodschap wordt gefocussed.
Ook heb ik gezorgd dat de website mooi symmetrisch is, wat het lezen aangenaam maakt.

Een geslaagde website, mooi afgestemd op de doelgroep van Emile.

Zie de website klik hier voor het resultaat.

Contact
envelope

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst. Hoe wij cookies gebruiken: Onze cookies zijn volkomen veilig en worden niet gebruikt om uw privégegevens of wachtwoorden te onderscheppen. Ze worden o.a. gebruikt om onze website beter te laten functioneren. Onze cookies hebben verschillende functies: Ze zorgen ervoor dat u efficiënt door de website kunt navigeren. Ze onthouden eventueel uw voorkeuren. Ze helpen ons om de website voor u te verbeteren. Cookies van derde: Cookies worden ook gebruikt voor het bijhouden van statistieken door bijvoorbeeld Google Analytics en social media als Twitter, Facebook en Linkedin om te meten hoe vaak bepaalde pagina’s door bezoekers worden gedeeld. Uitschakelen cookies: U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan. Slotopmerkingen: Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Sluiten