Voor Guido van Laere heb ik een website gemaakt die vertrouwd over komt. Dat is belangrijk vanwege zijn werk als arts. Duidelijk uitgelicht wordt de ervaring die hij opdeed bij de NATO en het ministerie van Defensie. Bij het naar beneden scrollen over de site namelijk worden de periodes uit zijn curriculum vitae als het ware opgetild en gepresenteerd.

Ook de 1e illustratie op de home pagina springt er aangenaam uit. De animaties op de site zorgen voor een wat minder formeel cachet. Zo wordt het geheel informatief maar afgewisseld met een vriendelijke touch.

Klik hier om de formularium te bekijken.
Klik hier om de website te bekijken.

Contact
envelope

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst. Hoe wij cookies gebruiken: Onze cookies zijn volkomen veilig en worden niet gebruikt om uw privégegevens of wachtwoorden te onderscheppen. Ze worden o.a. gebruikt om onze website beter te laten functioneren. Onze cookies hebben verschillende functies: Ze zorgen ervoor dat u efficiënt door de website kunt navigeren. Ze onthouden eventueel uw voorkeuren. Ze helpen ons om de website voor u te verbeteren. Cookies van derde: Cookies worden ook gebruikt voor het bijhouden van statistieken door bijvoorbeeld Google Analytics en social media als Twitter, Facebook en Linkedin om te meten hoe vaak bepaalde pagina’s door bezoekers worden gedeeld. Uitschakelen cookies: U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan. Slotopmerkingen: Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Sluiten