Een website die ik gemaakt heb voor het schoonheidsinstituut Puur Diana.

De homepagina toont in één oog opslag waar het instituut voor staat. Een jonge vrouw zonder make-up kijkt je aan met een pure blik, haar huid straalt gezondheid uit.

Mooi, zuiver, puur, de afbeelding ademt rust en balans.
Volg je de lijn van haar handen, vanaf haar handpalmen langs haar vingers en verder via haar ogen naar haar neus dan zie je een hart. En zo straat de afbeelding ook liefde uit. Iets wat zich in je onderbewustzijn nestelt en je een goed gevoel geeft. De website is mooi ontworpen, een goede kleur keuze die consequent doorgevoerd wordt op de hele site. De website is door het juist plaatsen van de afbeeldingen overzichtelijke duidelijk en aangenaam om naar te kijken. Het juiste lettertype sluit daar mooi bij aan.

Het logo en de zoekbalk blijven steeds in beeld, wat zakelijk gezien heel slim is natuurlijk. Een mooie, goede en aangename website mag ik wel zeggen dus!

 

Klik hier om de website te bekijken.

Contact
envelope

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst. Hoe wij cookies gebruiken: Onze cookies zijn volkomen veilig en worden niet gebruikt om uw privégegevens of wachtwoorden te onderscheppen. Ze worden o.a. gebruikt om onze website beter te laten functioneren. Onze cookies hebben verschillende functies: Ze zorgen ervoor dat u efficiënt door de website kunt navigeren. Ze onthouden eventueel uw voorkeuren. Ze helpen ons om de website voor u te verbeteren. Cookies van derde: Cookies worden ook gebruikt voor het bijhouden van statistieken door bijvoorbeeld Google Analytics en social media als Twitter, Facebook en Linkedin om te meten hoe vaak bepaalde pagina’s door bezoekers worden gedeeld. Uitschakelen cookies: U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan. Slotopmerkingen: Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Sluiten