Privacybeleid

De privacy van de bezoekers op Larosontwerp.nl is belangrijk voor ons.

We merken dat uw persoonlijke informatie erg belangrijk is. Hierbij willen wij u informeren welke soort persoonlijke informatie wij ontvangen en veilig bewaren wanneer u larosontwerp.nl bezoekt. We zullen uw informatie nooit verkopen aan derden.

Logbestanden
Net als de meeste websites, ontvangen wij gegevens en slaan wij deze op in logbestanden. De informatie in onze logbestanden zijn onder andere uw IP (internet protocol) adres, uw ISP (Internet Service Provider zoals UPC of KPN), de browser u gebruikt om onze site te bezoeken (zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome), het tijdstip wanneer u larosontwerp.nl heeft bezocht en welke pagina’s u heeft bekeken.

Cookies en Web Beacons
We gebruiken z.g.n. cookies om informatie op te slaan, zoals uw voorkeuren wanneer u onze website bezoekt. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om u eenmaal een popup te tonen bij uw bezoek. Tevens wordt dit gebruikt om in te loggen in ons systeem, zoals een forum.

We kunnen ook advertenties van derden weergeven op larosontwerp.nl om onze site (deels) te financieren. Sommige van deze adverteerders gebruiken technologieën zoals cookies en web beacons wanneer zij adverteren op onze website. Deze cookies en web beacons kunnen ook deze adverteerders (zoals Google met het programma Google Adsense) informatie zoals uw IP, ISP, browser en in sommige gevallen of u Flash al dan niet heeft geïnstalleerd. Deze informatie is vaak voor geo-targeting doeleinden (zodat u bijvoorbeeld advertenties uit uw regio te zien krijgt) of om u advertenties te tonen van websites welke u eerder heeft bezocht.

DoubleClick DART cookies
Onze website kan ook gebruik maken van DART cookies voor het tonen van advertenties via Google’s programma DoubleClick. Dit programma plaatst een cookie op uw computer over het web surft en sites bezoekt welke de advertenties van DoubleClick tonen (inclusief sommige advertenties van Google Adsense). Deze cookie word gebruikt om advertenties te tonen welke aansluiten bij uw interesses. Deze advertenties kunnen ook gebaseerd zijn op uw bezoeken van websites in het verleden (u kunt bijvoorbeeld een advertentie zien voor een nieuwe stofzuiger op een site over paarden, wanneer u afgelopen week heeft gezocht naar een nieuwe stofzuiger). DART gebruikt “niet persoons gebonden identificeerbare informatie”. Er wordt GEEN persoonlijke informatie over u, zoals uw naam, e-mailadres, huisadres, telefoonnummer, sofi-nummer, bankrekening of creditcard nummers.

U kunt er voor kiezen om alle, of een deel van de cookies of cookies van derden uit te schakelen in uw browserinstellingen. Tevens kunt u deze instellingen beheren met programma’s zoals Norton Internet Security. Hoewel dit mogelijk is, kan het wel van invloed zijn op de werking van zowel onze, als die van andere websites. Het kan namelijk mogelijk zijn dat u niet meer in staat bent om in te loggen in diverse systemen en programma’s.

Het verwijderen van cookies betekend niet automatisch dat u deze advertentieprogramma’s definitief uitschakelt, tenzij u kunt kiezen om de cookie permanent uit kunt schakelen. Anders zal er weer een nieuwe cookie toegevoegd worden wanneer u de site opnieuw bezoekt.

Informatie op larosontwerp.nl
De redactie van larosontwerp.nl besteedt veel aandacht aan de informatie op de site. We doen onze uiterste best om alle gegevens op deze site up to date te houden en correct weer te geven. Mocht er foutieve informatie op de site staan dan kunnen de eigenaars van deze larosontwerp.nl op geen enkele wijze daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Het gebruik van larosontwerp.nl is voor eigen risico van de bezoeker.Elke beslissing tot aankoop van producten en/of diensten als resultaat van informatie verkregen via larosontwerp.nl is uw eigen, volledige verantwoordelijkheid en wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld indien u hier schade van ondervind.

Advertenties, aanbiedingen en Informatie van derden
De informatie die wij op larosontwerp.nl plaatsen is mede afkomstig van adverteerders en affiliate partners.De redactie van Aanbiedingenmarkt geeft geen enkele garantie op de volledigheid, geldigheid en nauwkeurigheid van deze informatie.Ondanks de zorg die de redactie van Aanbiedingenmarkt hieraan besteedt, kunnen de prijzen, productspecificaties en overige informatie foutief of onzorgvuldig zijn weergegeven.De eigenaren van larosontwerp.nl kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk voor, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door haar verstrekte informatie. Ook zijn wij als eigenaren van larosontwerp.nl niet verantwoordelijk voor de informatie die door bezoekers op onze website worden geplaatst.

Links vanuit larosontwerp.nl naar derden
Wij hebben geen invloed op websites die een uitgaande link hebben vanuit larosontwerp.nl. De redactie van larosontwerp.nl heeft geen enkele zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze (partner) websites of webpagina’s en is in geen enkel geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door larosontwerp.nl houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s.

Wijziging Privacy Policy
Deze privacy policy kan elk moment gewijzigd worden, zonder verplichting tot notificatie aan de bezoekers van larosontwerp.nl.


Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van larosontwerp.
De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 18/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons
verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke
beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webhosting
TransIP
Wij nemen webhosting- en emaildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

E-mail en mailinglijsten

Gmail

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Gmail. Deze partij heeft passende
technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens
zoveel mogelijk te voorkomen. Gmail heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer
vertrouwelijk.


Beoordelingen
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.


Doel van de gegevensverwerking:
Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
In voorkomende gevallen kan Schoonheidsinstituutpuurdiana op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen
Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten
U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Larosontwerp. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies
Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Google-diensten en producten.

Cookies van derde partijen
In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.




Over ons privacybeleid
Larosontwerp.nl geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Contact
envelope

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst. Hoe wij cookies gebruiken: Onze cookies zijn volkomen veilig en worden niet gebruikt om uw privégegevens of wachtwoorden te onderscheppen. Ze worden o.a. gebruikt om onze website beter te laten functioneren. Onze cookies hebben verschillende functies: Ze zorgen ervoor dat u efficiënt door de website kunt navigeren. Ze onthouden eventueel uw voorkeuren. Ze helpen ons om de website voor u te verbeteren. Cookies van derde: Cookies worden ook gebruikt voor het bijhouden van statistieken door bijvoorbeeld Google Analytics en social media als Twitter, Facebook en Linkedin om te meten hoe vaak bepaalde pagina’s door bezoekers worden gedeeld. Uitschakelen cookies: U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan. Slotopmerkingen: Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Sluiten